Humans of Točkica – Interview tjedna – prijateljice iz Točkice – Sanja i Zora

U želji da širimo pozitivnu vibru koju smo stvorili zajedno, odlučili smo pokrenuti blog koji govori o vama, Humans of Točkica.

Kako ste čule I došle do Točkice?

Sanja: Kao kod većine dragocjenosti, informaciju o Točkici dobila sam usmenom predajom vaših oduševljenih polaznica. Odluci o mom dolasku doprinijela je i lokacija studija, koja mi je iznimno privlačna zbog svog položaja u širem centru grada i velikog broja parkirnih mjesta. Mogu odabrati hoću li pješice, javnim prijevozom ili autom. Nekako, svi moji putevi vode u Točkicu

Zora je u Točkicu došla sa svojom prijateljicom Sanjom. Zajedno provedu dragocjeno i korisno vrijeme.

Kako vam je kod nas? Što vam je naj naj?

Sanja: Točkica, po mom mišljenju, nije fitness studio. To je oaza dobre energije koja je prisutna u cijelom prostoru koji podsjeća na bombonjeru. Slatka izvana i iznutra. Iako je fokus na tijelu,

Dobrobit fizičke aktivnosti reflektira se i na stanje duha. U Točkici se osjeti radost. U ljudima, pokretima, glazbi, prostoru i vježbanju. Pri svakom dolasku osjećam se pozvana i dobrodošla. Fenomenalan mi je i sustav prijava – jednostavan brz i jasan.

Zora za kraj komentira da je u Točkici ugodno, vlada duh vjezbanja uz smijeh, znoj i glazbu….

Kakav je bio osjećaj doći na spinning “bajk” prvi put i kako ste se osjećale nakon treninga?

Sanja: Doći prvi puta bilo je izazovno. Unatoč životnom iskustvu, trening Spinninga mi je bio prvi. I odmah je bilo lagano. Čak i pri fizički napornim sekvencama. Trener ohrabruje i valorizira svaki uspjeh, tako da nakon svakog treninga osjećam zahvalnost i spoznaju da mogu pratiti svoj ritam, da me nitko ne procjenjuje, ne ocjenjuje i da sam dio jedne pozitivne grupe ljudi koji brinu o svom tijelu, kao svom hramu duše i uma. Nerijetko, u Točkici se traži “bajk” više.

Zora dodaje: prvi put sam bila osupnuta brzinom i težinom vježbi koje su mi “sa strane” djelovale lagane, jer su  lica vježbača vesela I vedra . Nakon treninga sam bila još više zadovoljna, iako sam odradila možda 50%…osjećaj da sam nešto korisno i lijepo odradila za sebe, uz veselu glazbu…usklađenu s okretima pedala.

Koliko dugo već vježbate?

Sanja: vježbam drugu godinu. Cijeli život nisam prakticirala nikakvu sportsku aktivnost. No, uhodala sam se vrlo brzo. Vjerujem da tijelo samo prepozna ono što mu čini dobro. Veselim se svakom dolasku i obzirom da dolazim nakon posla, učenicima škole u kojoj radim govorim da idem na After Work Party

Zora: vjezbam kratko, mjesec dana, ali bih preporučila svakome da obavezno proba!!

Za kraj, koju biste poruku poslali našem budućem točkicama vježbačima?

Sanja: Točkica je mjesto gdje je trenerima stalo do vježbača i gdje je vježbačima stalo do sebe I drugih polaznika. Gdje vježbači dovode svoje najdraže prijatelje, kao što smo I mi dovele jedna drugu. Kroz brigu o tijelu osjećamo ljubav prema sebi. Uistinu je potrebno samo doći. Zasigurno ostajete.

Zora: uz dobru glazbu i trenera u Točkici i nemoguće postaje moguće…..